SZÁLANYAG TÁROLÓK

Konzol raktárakhoz

Különböző méretek:

A karok és oszlopok számos méretben készülnek, hogy megfeleljenek a legspeciálisabb igényeknek is. Ez biztosítja, hogy a rendszer rugalmasan alkalmazkodjon a konkrét tárolási körülményekhez és igényekhez.

Teljes csavarozás:

A rendszer teljes csavarozása nem csak a tartósságát növeli, hanem lehetővé teszi az oszlopok belső felületének védelmét is. Ez hatékonyabb korrozió elleni védelmet biztosít, hozzájárulva a rendszer hosszú élettartamához.

Kúpos csavarok:

A rendszer speciális kúpos csavarokat használ a kötőelemekhez, ami nemcsak a nagyobb biztonságot eredményezi, hanem könnyebb szétszerelhetőséget is biztosít. Ez fontos lehet a rendszer rugalmas áttelepíthetőségéhez és gyors variálhatóságához.

Univerzális tárolóképesség:

Az állvány ideális különböző típusú tételek tárolására, beleértve csöveket, táblákat, profilokat, raklapokat és fémkonténereket is. Ezáltal sokoldalúan alkalmazható, és megfelel különféle ipari és tárolási igényeknek.

Modularitás:

A polcok figyelemre méltó modularitással rendelkeznek, mind a magasság, mind a karok hossza terén. Ez lehetővé teszi a rendszer könnyű alkalmazkodását a tárolt tételek méretéhez és formájához, ami kulcsfontosságú a hatékony tárolás és szervezés szempontjából.

Szálas és nagy méretű tételek biztos tárolására.

A tárolórendszer ideális megoldást kínál szálas és nagy méretű tételek biztonságos tárolására. Ez a rendszer tehát nemcsak hatékony és biztonságos tárolást kínál szálas és nagy méretű tételek számára, hanem a rugalmasság és a variálhatóság szempontjából is kiemelkedő. A különböző méretek és a modularitás lehetővé teszi, hogy a rendszert pontosan az adott felhasználási területre szabják.

Galéria

SZÁLANYAG TÁROLÓK iránt érdeklődik? Kérjen ajánlatot!