RAKODÓLAPOS ÁLLVÁNY

Raklaptartó állványok, akár 30 000 kg teherbírással és páronként akár 4500 kg teherbírású gerendákkal.

Keresztirányú merevítések:

Az új keresztirányú merevítések szimmetrikus feszültségeloszlást biztosítanak, ami növeli a keret ellenállását és stabilitását.

Szeizmikus ellenállás:

A rendszer tervezi a szeizmikus feszültségeknek való ellenállást, amely biztosítja a biztonságot és a stabilitást földrengések esetén.

Magas teherbírás:

A kereteket úgy tervezték, hogy ellenálljanak az összes lehetséges raklaptömegnek, és a függőleges gerenda stabil kapcsolódása növeli az egész szerkezet merevségét.

Magas minőségű acél:

A rendszer gyártása a legújabb technológiákat alkalmazva kiváló minőségű acélból történik. Ez biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Egyszerű összeszerelés:

A rendszer csak két alapelem, keretek és gerendák kombinációjával áll össze, és ezek egyszerű összekapcsolással rögzíthetők, anélkül, hogy csavarokra, csatlakozókra vagy más alkatrészekre lenne szükség. Ez egyszerűsíti a szerelést és időt takarít meg.

Optimalizált tervezés:

A két profil közötti csatlakozás lehetővé teszi a dupla vastagság elérését a terhelési pontokon, ami hatékonyabbá teszi a terhek elosztását és növeli a rendszer teherbíró képességét.

Csatlakoztatott oldalak együtt mozgása:

A tökéletes illeszkedés biztosítja a csatlakoztatott oldalak együtt mozgását, elkerülve a nyíró mozgást az alkatrészek között. Ez növeli a rendszer stabilitását.

Különböző igényekre, egy tökéletes megoldás

A raklaptároló rendszer valóban egy új generációját képviseli, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek különböző igényeket szolgálnak ki. Ez a rendszer tehát nemcsak egyszerű és könnyen szerelhető, hanem a minőség, a terhelési kapacitás és az igényekre szabhatóság terén is kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. Ideális választás lehet olyan környezetekben, ahol változatos tárolási igényekkel és magas minőségű megoldásokkal kell számolni.

Galéria

RAKODÓLAPOS ÁLLVÁNY iránt érdeklődik? Kérjen ajánlatot!