RAKODÓLAPOS BEJÁRHATÓ ÁLLVÁNYRENDSZER

A rendszer egy rakománytár, amelyet a rendelkezésre álló hely maximális kihasználása jellemez, a hagyományos rendszerek állványok közötti közlekedési folyosók kiküszöbölésének köszönhetően.

Fejleszthetőség:

A rendszer lehetőséget biztosít a fejleszthetőségére, amely során innovatív eszközökkel automatizálható, és maximalizálható a tárolt áruk mennyisége. Ezáltal növeli a raktár rugalmasságát és csökkenti az áruk mozgatásával járó munkát.

Speciális konzolok:

A hagyományos hossztartó gerendák helyett a rendszer speciális konzolokat alkalmaz a rakomány tárolására. Ezek a konzolok extrém terhelésnek ellenálló profilban és kiváló anyagminőségben készülnek, ami növeli a rendszer kapacitását és biztonságát.

Hiányzó tárolási hézag:

A keresztirányban betárolt rakományok között gyakorlatilag nincs tárolási hézag, ami hatékonyabbá teszi a tér kihasználását és lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű áru tárolását.

Költséghatékony megoldás:

A konzolok komoly szilárdsága lehetővé teszi kevesebb tartó oszlop elhelyezését, így csökkentve az oszlopok számát. Ez nemcsak a rendszer költséghatékonyabbá tételét jelenti, hanem a raktározott árukhoz való hozzáférést is egyszerűsítheti.

Nagyobb kapacitás és biztonság

A rendszer jelentős előrelépést jelent a hagyományos raktározási megoldásokhoz képest, különösen nagyobb kapacitás és biztonság szempontjából. Ez a rendszer tehát nemcsak hatékonyan maximalizálja a tárolási kapacitást, hanem növeli a rendszer biztonságát és költséghatékonyságát is. A fejleszthetőség pedig lehetőséget teremt a raktár teljeskörű automatizálására, ami további előnyökkel járhat a raktár rugalmasságában és hatékonyságában.

Galéria

RAKODÓLAPOS BEJÁRHATÓ ÁLLVÁNYRENDSZER – Érdekli önt? Kérjen ajánlatot!