CUBE MC TANKOLÓ AUTOMATA SZOFtVERREL

A Cube MC egy dízel adagoló, kifejezetten nem kereskedelmi használatra.

Ennek a dízel-adagolónak az egyedisége a sokoldalúság, amely alkalmassá teszi különféle alkalmázási területeken. A CUBE MC felszerelhető közvetlenül tartályokra, falra, ciszternákra, vagy speciális állványzatra.

Ennek a dízel-adagolónak egy másik sajátossága, hogy sokoldalúan képes alkalmazkodni a különböző ágazatokhoz: mezőgazdaság, autóipar, logisztika, építőipar.

AZ CUBE MC TANKOLÓ AUTOMATA SZOFTVERREL

GYAKORLATISÁG ÉS EGYSZERŰSÉG

A Cube MC üzemanyag-adagoló önfelszívó lapátos szivattyúval van felszerelve bypass-szal, amely nagy teljesítményt biztosít. A CUBE MC Diesel adagoló rezgéscsillapító tartókra van felszerelve a nagyobb kényelem és praktikus használat érdekében, míg a mechanikus tömítés és az indukciós motor túlmelegedése elleni hővédelem megbízhatóvá és biztonságossá teszi a terméket. Az automata pisztoly, forgatható csatlakozással, a pisztolytartó pedig szivattyú indító/leállító karral rendelkezik. A szívóoldali hálószűrő felszerelése biztosítja a szivattyú hosszú élettartamát, mert nem kerül idegen anyag a forgórészbe, ami eltömődést és ennek következtében törést okoz.

ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS ELLENŐRZÉSE

A Cube MC Diesel adagoló ovális fogaskerék-áramlásmérővel és elektronikus vezérlőegységgel van felszerelve a több felhasználós adagolási műveletek kezeléséhez. A helyi memória összegyűjti az utolsó 255 adagolási műveletet, és a PC interfésznek köszönhetően lehetőség nyílik az adatok exportálására és rendszerezésére. Az üzemanyag-adagoló használatának teljes ellenőrzéséhez megadhatja a jármű rendszámát, a kilométeróra állását, az üzemanyag mennyiségét, dátumát és időpontját. Ezenkívül a mágneses kulcsok (iButton kulcsok) lehetővé teszik a felhasználók azonosítását a fogyasztás teljes nyomon követéséhez.

Különböző szoftverek

Igény szerint a Self Service Management 2018 szoftver is igényelhető, hogy az adagolási műveletekről felhasználónként összesítve részletes kinyomtatást készíthessünk.

A Piusi Self Service Management 2018 szoftver a Piusi üzemanyag-kezelő rendszerekhez, vonzó és felhasználóbarát felülettel rendelkezik.  

A Piusi Self Service szoftver lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a felügyeleti rendszer által rögzített összes tárolt tankolási tranzakciós adatot ne csak az egységen, hanem számítógépen tekintse meg, lehetővé téve ezen információk kényelmes és egyszerű elemzését. Ez a Piusi szoftver lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy lássa, milyen egységei vannak a helyszínen, grafikusan megtekintheti az adatokat, amelyek szűrhetők felhasználó, dátum, jármű vagy adagoló szerint, hogy szűkítsék az eredményeket, és a jelentéseket a kívánt formátumba exportálják, például Excel, PDF vagy szöveg csak.

 Ez az üzemanyag-kezelő szoftver a Piusi MC Box, Cube és Self Service üzemanyag-kezelő rendszer egységekhez használható . Azok számára, akik frissíteni szeretnének az eredeti Piusi Self Service Deskről, áttelepíthetik régi adatait, hogy ne vesszenek el az előzmények.

A PIUSI SELF SERVICE MANAGEMENT 2018 SZOFTVER JELLEMZŐI:

  • Üzemanyag-kezelő szoftver a tranzakciós adatok számítógépen történő megtekintéséhez
  • Tekintse meg grafikusan és szűrje felhasználó, dátum vagy jármű szerint
  • Adatjelentés exportálása Excel, PDF és .txt formátumban
  • Adatátvitel vezetékezéssel vagy kulcsolvasóval és USB-vel (modelltől függően)
  • Piusi standard üzemanyag-kezelő rendszerekhez
  • 10-nél több felhasználó esetén további felhasználói kulcsok állnak rendelkezésre
  • Windows 10 és újabb verziókkal működik

Érdekli a CUBE MC TANKOLÓ automata szoftverrel? Kérjen ajánlatot!