Állványok, tárolók

Szálanyag tárolók

Modularitás:

A polcok figyelemre méltó modularitással rendelkeznek, mind a magasság, mind a karok hossza terén. Ez lehetővé teszi a rendszer könnyű alkalmazkodását a tárolt tételek méretéhez és formájához, ami kulcsfontosságú a hatékony tárolás és szervezés szempontjából.

Különböző méretek:

A karok és oszlopok számos méretben készülnek, hogy megfeleljenek a legspeciálisabb igényeknek is. Ez biztosítja, hogy a rendszer rugalmasan alkalmazkodjon a konkrét tárolási körülményekhez és igényekhez.

Rakodólapos állványok

Optimalizált tervezés:

A két profil közötti csatlakozás lehetővé teszi a dupla vastagság elérését a terhelési pontokon, ami hatékonyabbá teszi a terhek elosztását és növeli a rendszer teherbíró képességét.

Egyszerű összeszerelés:

A rendszer csak két alapelem, keretek és gerendák kombinációjával áll össze, és ezek egyszerű összekapcsolással rögzíthetők, anélkül, hogy csavarokra, csatlakozókra vagy más alkatrészekre lenne szükség. Ez egyszerűsíti a szerelést és időt takarít meg.

Magas teherbírás:

A kereteket úgy tervezték, hogy ellenálljanak az összes lehetséges raklaptömegnek, és a függőleges gerenda stabil kapcsolódása növeli az egész szerkezet merevségét.

ÁLLVÁNYOK, TÁROLÓK​ AJÁNLATKÉRÉS